24. Hogyan termelj a piaci átlagnál magasabb nyereséget? │ Csőre Tamás

Csőre Tamás

A Nyereséges Vállalkozás Podcast 24. epizódjában Csehil Ádám vendége Csőre Tamás, aki az EuroFleet Zrt. társalapítója volt 2008-ban, majd 2021-ben sikerült eljutnia az EXIT-ig.

Inspiráló beszélgetés egy vállalkozóval, aki a nulláról indulva eljutott a csúcsra, és ebből az utazásból örömmel osztja meg a felhalmozott tudást és tapasztalatot.

Csőre Tamás igazán fiatalon ügyvezetőként a csúcsra vitt egy vállalkozást, ami egy sikeres EXIT után más tulajdonosi körbe került. Ezután úgy döntött, hogy “még egyszer felmegy arra a hegyre, és kitűzi a zászlót”, viszont már a saját cégét vezetve.

2008-ban épp a gazdasági válság idején alapították a céget, ami a kezdetektől nyereségesen működött. Az első évektől az exit-ig folyamatosan növekedett a bevétel és a nyereség is.

A beszélgetésből megtudhatod, hogy Tamás szerint mi volt a sikerek mögött, és azt is, hogy hogyan sikerült folyamatosan piaci átlag feletti nyereséget termelniük.

Lesz szó vállalkozói álmokról, célokról, és az ezek eléréshez vezető útról. Üzleti kihívásokról és sikerekről, pénzügyekről, üzleti tervezésről, valamint vezetői riportálásról is.

▶Spotify: kattints ide

▶Apple podcasts: kattints ide

▶Youtube: kattints ide

Podcast vendég: Csőre Tamás

Bejegyzés megosztása

Iratkozz fel a podcast hírlevelére

További bejegyzések