22. Az értékesítőid teljesítménye nagy hatással van a profitodra │ Lippner Tamás

A Nyereséges Vállalkozás Podcast 22. epizódjában Csehil Ádám Lippner Tamással beszélget, aki a Sell & Speak Kft. alapítója és vezetője.

Lippner Tamás dolgozott különböző multinacionális cégeknél értékesítési vezetőként, így a saját bőrén tapasztalta meg azt, amivel ma már segít akár megtöbbszörözni az ügyfelei bevételét.

A bizalomépítés könyve című könyv szerzője. Értékesítési tréner, aki nem csak elméleti hanem gyakorlati szakember is. Ma már a saját cégét vezeti, és cégvezetőknek segít jobbá tenni a saját értékesítésüket.

Ebben a beszélgetésben Tamás nem csak értékesítési technikákkal dobálózik, hanem logikusan levezeti, hogy miért van hatalmas felelőssége az értékesítési csapat eredményeiben a vezetőnek.

Konkrét építőkockákat oszt meg a hallgatókkal azzal kapcsolatban, hogy milyen rendszerek tudják erőteljesen támogatni az értékesítő csapatot, és hogy hogyan célszerű gondolkodni az értékesítők bérezésével kapcsolatosan.

Hacsak nem vagy 100%-ban elégedett a céged értékesítői teljesítményével kapcsolatban, akkor ez a beszélgetés segíteni fog abban, hogy előrébb lépj ezen a téren!

▶Spotify: kattints ide

▶Apple podcasts: kattints ide

▶Youtube: kattints ide

Lippner Tamás és a Sell & Speak weboldala: https://sellandspeak.com/

Podcast vendég: Lippner Tamás

Bejegyzés megosztása

Iratkozz fel a podcast hírlevelére

További bejegyzések